//cdncn.goodao.net/hanruiequipment/bannar41.jpg
//cdncn.goodao.net/hanruiequipment/banner22.jpg
//cdncn.goodao.net/hanruiequipment/banner5.jpg

Spésialisasi dina produksi hidrolik, pneumatik, sareng alat-alat sanés

  • The products produced in our factory have obtained the certificate of credit for quality

    Sertipikat

    Produk anu dihasilkeun di pabrik kami ngagaduhan sertipikat kiridit pikeun kualitas

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.

  • Professional manufacturer of Hydraulic press Air compressor Products nearly 10 years.

    Pabrikan

    Produsén Profesional Produk hidrolik pencét compressor Air ampir 10 taun.

  • a set of industrial automation system development and production, non-standard automation product development, production, sales and service as one of the technical enterprises.

    Mesin Industri

    sakumpulan pamekaran sistem otomatisasi industri sareng produksi, pamekaran produk otomatisasi non-standar, produksi, penjualan sareng jasa salaku salah sahiji perusahaan téknis.

tentang Kami

Suzhou Hanrui Electric Co., Ltd. perenahna di Propinsi Jiangsu, kota cai anu éndah di beulah kidul Walungan Yangtze, dikurilingan ku Shanghai, Nanjing, Suzhou Xichang sareng daérah perkotaan anu sanés ...

 

Panilitian

Departemen Penjualan

Daérah Gawé

sakumpulan pamekaran sistem otomatisasi industri sareng produksi, pamekaran produk otomatisasi non-standar, produksi, penjualan sareng jasa salaku salah sahiji perusahaan téknis.

Tingali sadayana katalog
Kasaksian