Suzhou Hanrui Electric Co., Ltd. perenahna di Propinsi Jiangsu, kota cai anu éndah di beulah kidul Walungan Yangtze, dikurilingan ku Shanghai, Nanjing, Suzhou Xichang sareng daérah perkotaan sanésna, kalayan kaayaan anu unggul sareng transportasi anu merenah. Pabrik produksi perenahna di Kota Jinfeng, Kota Zhangjiagang, nagara industri metalurgi, No. 48, jalan Huarun.

Suzhou Hanrui Electric Co., Ltd.
bc264065d52cb124073e41c50e91044

Perusahaan mangrupikeun susunan pengembangan sistem otomatisasi industri sareng produksi, pamekaran produk automasi non-standar, produksi, penjualan sareng jasa salaku salah sahiji perusahaan téknis.

Ayeuna, perusahaan fokus kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng produksi alat-alat pipa non-standar. Ayeuna produk utami dikembangkeun sareng dihasilkeun: scraper, mesin pneumatik, pencét hidrolik, mesin polesan, tipe sabuk mesin presisi polishing, mesin motong pipa rotary, mesin chamfering, mesin sirah datar sareng alat pipa non-standar.

Perusahaan nyandak jalan ilmiah anu maju kalayan manajemén anu ketat, narékahan pikeun kasampurnaan, sareng narékahan pikeun nyiptakeun mérek anu langkung saé. Éta taat kana prinsip kualitas munggaran, reputasi heula, sareng prinsip perusahaan. Éta ngalakukeun upaya pikeun nyayogikeun produk kualitas anu pangsaéna sareng jasa anu sampurna pikeun pabrik manajemén sareng nyumponan sarat anu dipersonalisasi pikeun palanggan sareng bisnis.

Ngabagéakeun palanggan di bumi sareng luar negeri pikeun sumping ngabahas, damel babarengan pikeun nyiptakeun cemerlang.

Suzhou Hanrui Electric Co., Ltd.
Suzhou Hanrui Electric Co., Ltd.
Suzhou Hanrui Electric Co., Ltd.
Suzhou Hanrui Electric Co., Ltd.