• Air compressor

    Kompresor hawa

    Éta henteu tiasa digentoskeun dina industri pengolahan tabung, khususna di pabrik boiler, pabrik peralatan pendingin, pabrik pendukung AC sareng pabrik bagian mobil. Ieu ilahar dianggo dina tabung mulus, sapertos tabung tambaga, tabung aluminium, tabung titanium, tabung nikel, tabung zirconium, tabung mulus, tabung stainless steel dilas, tabung stainless steel anu diekstrusi, uji kapilér tabung réngsé. Biasana ieu dianggo pikeun nguji karusakan tabung kapiler sareng tekanan hawa sakitar 0.3MPa ~ 0.85mpa, tekanan cai sareng tekanan Udara ngagaduhan kaunggulan sareng karugian. Mesin pneumatik * * tiasa nyobian 4 lembar, misahkeun jinis otomatis sareng jinis otomatis; dahar manual manual manual sareng kosong manual anu cocog pikeun 1m-5m; jinis otomatis * * milih jinis otomatis pikeun pipa panjang tetep, kusabab bahan pengujianana panjang teuing sareng henteu gampang dimuat sareng dibongkar.