• Rt-50fa Precision Double-Head Chamfering Machine/Round Tube Chamfering Machine

    Rt-50fa Precision Double-Head Chamfering Machine / Babak Tube Chamfering Mesin

    Rt-50fa Precision Double-Head Chamfering Machine / Babak Tube Chamfering Mesin
    Kéngingkeun Harga Pangénggalna Kirim pesen.
    Min. Pesenan / Rujukan Harga FOB
    Palabuhan: Shanghai, Cina
    Kapasitas Produksi: 5000PCS / Taun
    Syarat pamayaran: L / C, T / T
    Sertifikasi: CE, ISO
    Tempat Asalna: Zhangjiagang, Cina (Daratan)
    Ngaran mérek: HANRUI
    Nomer modél: Rt-50sm
    Wangun Bahan: Pipa sareng Bar
    Diaméterna Pipa: 8-50mm