• Chip free cutting machine

    Mesin motong bébas chip

    Mesin motong bébas chip: éta ogé tiasa disebat mesin motong pipa titanium logam. Éta cocog pikeun motong sakali sareng ngabentuk pipa buleud, pipa pasagi sareng pipa bentuk khusus. Éta nganut sistem dahar anu silihbalikeun, henteu diwatesan ku panjang pipa, kalayan tingkat otomatisasi anu luhur. Éta langsung tiasa ngimpor grafik tilu diménsi, sacara otomatis ngaidentipikasi jalur motong, sareng ngalaksanakeun mesin presisi sareng kecepatan tinggi. Mesinna dilengkepan sistem resmi anu otomatis, anu tiasa dipilih numutkeun kabutuhan pelanggan. Bagian-bagian anu dibentuk ku pengolahan laser teu aya burr, sungut hideung, sareng ukuran produk anu sami gaduh konsistensi tinggi.