• Flat head machine

    Mesin sirah datar

    Ayeuna, perusahaan fokus kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng produksi alat-alat pipa non-standar. Ayeuna produk utami dikembangkeun sareng dihasilkeun: scraper, mesin pneumatik, pencét hidrolik, mesin polesan, tipe sabuk mesin presisi polishing, mesin motong pipa rotary, mesin chamfering, mesin sirah datar sareng alat pipa non-standar.