• Hydraulic press

    Pencét hidrolik

    Pencét hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat pikeun tés kakuatan burst tina pipa. Ngadopsi cara segel raray sareng segel radial, adaptasi sareng pipa baja karbon global anu henteu ditutup, pipa stainless steel, pipa paduan titanium, coil bentuk khusus, sareng pipa test bursting force! Éta ngagaduhan fungsi pre test flushing, inspeksi uji tekanan, drainase, sareng sajabana kontrol PLC, struktur canggih, operasi anu stabil.