• Hydraulic press

    Pencét hidrolik

    pasar di Jiangsu, Zhejiang, Shanghai, Yangtze Walungan Délta, Mutiara Délta Délta, biasa dianggo dina uji pipa sapertos pipa baja seamless, pipa stainless steel, pipa paduan titanium, pipa tambaga, pipa aluminium. Tenét pangbadagna perusahaan urang nyaéta ngahasilkeun pérs hidrolik pikeun nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Air compressor

    Kompresor hawa

    éta teu tiasa digentoskeun dina industri pengolahan tabung, khususna di pabrik boiler, pabrik peralatan pendingin, pabrik pendukung AC sareng pabrik bagian mobil. Éta ilahar dianggo dina tabung seamless sapertos tabung tambaga, tabung aluminium, tabung titanium, tabung nikel, tabung zirconium, tabung seamless, ...
    Maca deui