éta teu tiasa digentoskeun dina industri pengolahan tabung, khususna di pabrik boiler, pabrik peralatan pendingin, pabrik pendukung AC sareng pabrik bagian mobil. Ieu ilahar dianggo dina tabung seamless sapertos tabung tambaga, tabung aluminium, tabung titanium, tabung nikel, tabung zirconium, tabung seamless, tube stainless steel dilas, tube stainless steel extruded, tube test capillary test. Umumna, éta digunakeun pikeun nguji karusakan tabung kapiler sareng tekanan hawa sakitar 0.3MPa ~ 0.85mpa Tekanan cai sareng tekanan udara ngagaduhan kaunggulan sareng karugian masing-masing. Mesin pneumatik tiasa nyobian dugi ka 4 lembar, anu tiasa dibagi kana jinis otomatis sareng jinis otomatis; tuang manual manual sareng manual blanking cocog pikeun 1m-5m; tipe otomatis mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ukuran pipa, sabab henteu gampang dimuat sareng ngabongkar bahanna panjang teuing.


Pos waktos: Jun-03-2019