pasar di Jiangsu, Zhejiang, Shanghai, Yangtze Walungan Délta, Mutiara Délta Délta, biasa dianggo dina uji pipa sapertos pipa baja seamless, pipa stainless steel, pipa paduan titanium, pipa tambaga, pipa aluminium. Tenét pangbadagna perusahaan urang nyaéta ngahasilkeun pérs hidrolik pikeun nyayogikeun peralatan uji coba anu canggih sareng kualitas luhur pikeun ngeusian lolongkrang di pasar. Pencét hidrolik tiasa dibagi kana jinis otomatis sareng jinis manual. Jinis manual tiasa nyobian opat pipa dina hiji waktos, tapi peryogi padamelan manual. Positioning, sealing, clamping sareng mencét otomatis. Panjang pipa tiasa disaluyukeun ku 2-15m kanggo nyumponan kabutuhan konsumén pipa seamless anu béda.

Jenis otomatis: ngan ukur hiji tabung anu tiasa diuji dina hiji waktos. Tabung sacara otomatis lebet kana rak, sacara otomatis ngolah bahan, sacara otomatis milah, posisi, ngahémat, nyégel, ngapit sareng mencét sadayana sacara otomatis; bagian tina rak handap sacara otomatis nyortir produk asli sareng cacat. Éta maénkeun peran penting dina produksi anu saleresna. Salah sahijina nyaéta ngahémat biaya, tapi pikeun ngahémat tenaga kerja sareng ningkatkeun tingkat régenerasi pipa.

Pencét hidrolik anu dihasilkeun ku perusahaan urang seueur dianggo dina deteksi kualitas produk pabrik pipa, sareng mangrupikeun deteksi anu penting sareng penting sareng alat peledakan. Ayeuna parantos hasil dikembangkeun: jinis manual sareng jinis otomatis. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun negosiasi!


Pos waktos: Jun-03-2019