Mesin polishing, Alat polesan anu dianggo dina industri anu béda tiasa dibagi kana jinis cakram, jinis sabuk sareng jinis pelat

Alat polesan anu dianggo dina industri anu béda tiasa dibagi kana jinis cakram, jinis sabuk sareng jinis piring. Ayeuna, aya dua tukang ngiringan piringan sareng dua belas tukang ngésér cakram, anu nyumponan kabutuhan konsumén anu béda. Disc polisher mangrupikeun hemat energi sareng perlindungan lingkungan alat polishing anu pabrik urang kuat nyarankeun pikeun pipa seamless, pipa stainless steel, pipa titanium, pipa nikel, pipa zirconium sareng pipa réngsé parabot Parabot anu sanésna nyaéta mesin polishing sabuk, anu utamina ngurus finish permukaan sareng ngagambar gelar tabung berdinding ipis pikeun ngahontal kinerja luhur sareng optimalisasi tabung.


Detil Produk

Tanda Produk

Naha aya tempatna: Leres

sertifikasi: Perusahaan

Jenis kakuatan: kakuatan AC

kustomisasi ngolah pasokan: Leres

Jenis: kapang

nomer rotasi: 2000 (R / mnt)

Modeu girshift: girshow stepless

merek: Han Rui

Tegangan kakuatan: 380V

henteu laju beban: 10000

Beurat: 2000

wengkuan aplikasi: pipa

Diaméter kabayang ngagosok: 200

kakuatan kaluaran: 15

Daya input anu dipeunteun: 19

mérek dagang: Han Rui

Kaluaran: 100

内抛机机架 内抛机机头 微信图片_201912211501591 微信图片_201912211501592 微信图片_201912211501593 微信图片_201912211501594 微信图片_201912211501595


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali