• Boring machine

    Mesin bosen

    Mesin boring: éta utamina dianggo pikeun syarat prosés anu penting sateuacan peralatan rolling tiis ngolah pipa.
  • Air compressor

    Kompresor hawa

    Éta henteu tiasa digentoskeun dina industri pengolahan tabung, khususna di pabrik boiler, pabrik peralatan pendingin, pabrik pendukung AC sareng pabrik bagian mobil. Ieu ilahar dianggo dina tabung mulus, sapertos tabung tambaga, tabung aluminium, tabung titanium, tabung nikel, tabung zirconium, tabung mulus, tabung stainless steel dilas, tabung stainless steel anu diekstrusi, uji kapilér tabung réngsé. Biasana ieu dianggo pikeun nguji karusakan tabung kapiler sareng tekanan hawa sakitar 0.3MPa ~ 0.85mpa, tekanan cai sareng tekanan Udara ngagaduhan kaunggulan sareng karugian. Mesin pneumatik * * tiasa nyobian 4 lembar, misahkeun jinis otomatis sareng jinis otomatis; dahar manual manual manual sareng kosong manual anu cocog pikeun 1m-5m; jinis otomatis * * milih jinis otomatis pikeun pipa panjang tetep, kusabab bahan pengujianana panjang teuing sareng henteu gampang dimuat sareng dibongkar.
  • The development of large diameter scraper basically meets the technological requirements of rolling mill

    Ngembangkeun scraper diaméterna ageung dasarna nyumponan sarat téknologi pabrik ngagiling

    Bérés permukaan diameter luar tabung émbrio dikikis ku leungeun bieu ditarima. Upami tabung émbrion teuing kandel, sesah pikeun nyumponan sarat tina pabrik ngagiling. Kusabab lapisan émbrion luar tabung teuing kandel sareng titik émbrionna jero teuing, éta ngan ukur tiasa diolah ku alat beurat. Dina awalna, ngan ukur hiji atanapi dua lembar tiasa dikikis. Saatos éta, épisiénsi digawé parantos ningkat pisan dina produksi praktis perusahaan kami. Pangwangunan genep, dalapan lembar sareng kerokét kulit diaméter ageung dasarna saluyu sareng prosés kabutuhan pabrik ngagiling.
  • Rt-50fa Precision Double-Head Chamfering Machine/Round Tube Chamfering Machine

    Rt-50fa Precision Double-Head Chamfering Machine / Babak Tube Chamfering Mesin

    Rt-50fa Precision Double-Head Chamfering Machine / Babak Tube Chamfering Mesin
    Kéngingkeun Harga Pangénggalna Kirim pesen.
    Min. Pesenan / Rujukan Harga FOB
    Palabuhan: Shanghai, Cina
    Kapasitas Produksi: 5000PCS / Taun
    Syarat pamayaran: L / C, T / T
    Sertifikasi: CE, ISO
    Tempat Asalna: Zhangjiagang, Cina (Daratan)
    Ngaran mérek: HANRUI
    Nomer modél: Rt-50sm
    Wangun Bahan: Pipa sareng Bar
    Diaméterna Pipa: 8-50mm
  • Polishing machine,The polishing equipment used in different industries can be divided into disc type, belt type and plate type

    Mesin polishing, Alat polesan anu dianggo dina industri anu béda tiasa dibagi kana jinis cakram, jinis sabuk sareng jinis pelat

    Alat polesan anu dianggo dina industri anu béda tiasa dibagi kana jinis cakram, jinis sabuk sareng jinis piring. Ayeuna, aya dua tukang ngiringan piringan sareng dua belas tukang ngésér cakram, anu nyumponan kabutuhan konsumén anu béda. Disc polisher mangrupikeun hemat energi sareng perlindungan lingkungan alat polishing anu pabrik urang kuat nyarankeun pikeun pipa seamless, pipa stainless steel, pipa titanium, pipa nikel, pipa zirconium sareng pipa réngsé parabot Parabot anu sanésna nyaéta mesin polishing sabuk, anu utamina ngurus finish permukaan sareng ngagambar gelar tabung berdinding ipis pikeun ngahontal kinerja luhur sareng optimalisasi tabung.
  • Chip free cutting machine

    Mesin motong bébas chip

    Mesin motong bébas chip: éta ogé tiasa disebat mesin motong pipa titanium logam. Éta cocog pikeun motong sakali sareng ngabentuk pipa buleud, pipa pasagi sareng pipa bentuk khusus. Éta nganut sistem dahar anu silihbalikeun, henteu diwatesan ku panjang pipa, kalayan tingkat otomatisasi anu luhur. Éta langsung tiasa ngimpor grafik tilu diménsi, sacara otomatis ngaidentipikasi jalur motong, sareng ngalaksanakeun mesin presisi sareng kecepatan tinggi. Mesinna dilengkepan sistem resmi anu otomatis, anu tiasa dipilih numutkeun kabutuhan pelanggan. Bagian-bagian anu dibentuk ku pengolahan laser teu aya burr, sungut hideung, sareng ukuran produk anu sami gaduh konsistensi tinggi.
  • Flat head machine

    Mesin sirah datar

    Ayeuna, perusahaan fokus kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng produksi alat-alat pipa non-standar. Ayeuna produk utami dikembangkeun sareng dihasilkeun: scraper, mesin pneumatik, pencét hidrolik, mesin polesan, tipe sabuk mesin presisi polishing, mesin motong pipa rotary, mesin chamfering, mesin sirah datar sareng alat pipa non-standar.
  • Centerless polishing machine

    Mesin ngagosok Centerless


    Mesin ngagosok Centerless
    Lila dianggap metodeu anu paling produktif pikeun panyabutan saham anu beurat, grinding tanpa pusat nyayogikeun kasabaran anu caket sareng bérés permukaan.

    Rupa-rupa kelompok bagian éksténsif sareng kaasup ieu:
    Grinding Pusat
    bartock
    shafting sareng gulungan lampu
    pin
    leungeun baju
    bushings
    diaméterna leutik
    pipa sareng tuba
    Mertimbangkeun grinding centerless kanggo tos nyukuran bartock anjeun sateuacan operasi chucker atanapi produksi mesin bagian sekrup. Seueur perusahaan nganggo kami pikeun nyepeng ukuran dina babak bérés tiis pikeun bantalan blok bantal

    Urang tiasa ngagiling sadayana panjang diaméter luar atanapi "terjun ngagiling" salengkah turun ka diameter anu langkung alit dina sapertilu waktos anu diperyogikeun ku cara ngagiling silinder dina bahan-bahan ieu:

    waja karbon sareng stainless steel
    aluminium sareng paduan na
    tambaga sareng paduan na
    kuningan sareng paduan na
    tungsten
    plastik, sanaos henteu sadayana tiasa grindable
    gelas sareng quartz
    beusi tuang
    titanium
  • Hydraulic press

    Pencét hidrolik

    Pencét hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat pikeun tés kakuatan burst tina pipa. Ngadopsi cara segel raray sareng segel radial, adaptasi sareng pipa baja karbon global anu henteu ditutup, pipa stainless steel, pipa paduan titanium, coil bentuk khusus, sareng pipa test bursting force! Éta ngagaduhan fungsi pre test flushing, inspeksi uji tekanan, drainase, sareng sajabana kontrol PLC, struktur canggih, operasi anu stabil.