• The development of large diameter scraper basically meets the technological requirements of rolling mill

    Ngembangkeun scraper diaméterna ageung dasarna nyumponan sarat téknologi pabrik ngagiling

    Bérés permukaan diameter luar tabung émbrio dikikis ku leungeun bieu ditarima. Upami tabung émbrion teuing kandel, sesah pikeun nyumponan sarat tina pabrik ngagiling. Kusabab lapisan émbrion luar tabung teuing kandel sareng titik émbrionna jero teuing, éta ngan ukur tiasa diolah ku alat beurat. Dina awalna, ngan ukur hiji atanapi dua lembar tiasa dikikis. Saatos éta, épisiénsi digawé parantos ningkat pisan dina produksi praktis perusahaan kami. Pangwangunan genep, dalapan lembar sareng kerokét kulit diaméter ageung dasarna saluyu sareng prosés kabutuhan pabrik ngagiling.