Mesin bosen

Mesin boring: éta utamina dianggo pikeun syarat prosés anu penting sateuacan peralatan rolling tiis ngolah pipa.


Detil Produk

Tanda Produk

Unggal anggota tunggal ti tim panghasilan efisiensi ageung kami ngahargaan kahoyong konsumén sareng komunikasi perusahaan pikeun. Kami sanggup ngalakukeun anu cocog pikeun minuhan nyukupan nyalira! Organisasi kami nyetél sababaraha departemén, kalebet departemén manufaktur, jurusan penjualan, departemen kontrol kualitas luhur sareng pusat sevice, jst.

Tembok jero mangrupikeun tautan anu penting pikeun ningkatkeun kualitas pipa sateuacan ngolah pipa. Salami éta dipaké pikeun ngolah témbok jero tina pipa aloi titanium sareng pipa logam langka, éta maénkeun tautan prosés anu peryogi pisan pikeun pipa semi-réngsé sareng pipa réngsé. Pabrik kami utamina nyayogikeun transformasi alat-alat non-standar tina mesin boring, sirah anu bosen sareng wadah alat ogé mesin anu bosen pikeun méréskeun masalah Syarat pelanggan pikeun kualitas témbok jero pipa anu béda nyayogikeun palanggan di bumi sareng di mancanagara peralatan boring anu bermutu sareng stabil pikeun ningkatkeun efisiensi produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali