Kompresor hawa

Éta henteu tiasa digentoskeun dina industri pengolahan tabung, khususna di pabrik boiler, pabrik peralatan pendingin, pabrik pendukung AC sareng pabrik bagian mobil. Ieu ilahar dianggo dina tabung mulus, sapertos tabung tambaga, tabung aluminium, tabung titanium, tabung nikel, tabung zirconium, tabung mulus, tabung stainless steel dilas, tabung stainless steel anu diekstrusi, uji kapilér tabung réngsé. Biasana ieu dianggo pikeun nguji karusakan tabung kapiler sareng tekanan hawa sakitar 0.3MPa ~ 0.85mpa, tekanan cai sareng tekanan Udara ngagaduhan kaunggulan sareng karugian. Mesin pneumatik * * tiasa nyobian 4 lembar, misahkeun jinis otomatis sareng jinis otomatis; dahar manual manual manual sareng kosong manual anu cocog pikeun 1m-5m; jinis otomatis * * milih jinis otomatis pikeun pipa panjang tetep, kusabab bahan pengujianana panjang teuing sareng henteu gampang dimuat sareng dibongkar.


Detil Produk

Tanda Produk

Unggal anggota tunggal ti tim panghasilan efisiensi ageung kami ngahargaan kahoyong konsumén sareng komunikasi perusahaan pikeun. Kami sanggup ngalakukeun anu cocog pikeun minuhan nyukupan nyalira! Organisasi kami nyetél sababaraha departemén, kalebet departemén manufaktur, jurusan penjualan, departemen kontrol kualitas luhur sareng pusat sevice, jsb.

Spésifikasi
 Jenis komprési tetep
Kompresor hawa Tipe 7A 175A
paking mesin lengkep
kakuatan 5.5KW 132KW
Kapasitas bak gas 30
Métode pelumasan komprési hawa pelumas minyak
Diménsi wates 2100 × 1250 × 1700
Jumlah bahan bakar 20
prinsip damel Kompresor sekrup
Volume knalpot 13.3m3
 









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali