Pencét hidrolik

Pencét hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat pikeun tés kakuatan burst tina pipa. Ngadopsi cara segel raray sareng segel radial, adaptasi sareng pipa baja karbon global anu henteu ditutup, pipa stainless steel, pipa paduan titanium, coil bentuk khusus, sareng pipa test bursting force! Éta ngagaduhan fungsi pre test flushing, inspeksi uji tekanan, drainase, sareng sajabana kontrol PLC, struktur canggih, operasi anu stabil.


  • Pencét hidrolik: Pencét hidrolik mangrupikeun salah sahiji alat pikeun tés kakuatan burst tina pipa.
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Produk mesin uji hidrolik kami parantos dianggo dina seueur perusahaan, sareng kéngingkeun pujian sareng pangakuan konsumén kalayan téknologi canggih sareng kinerja anu dipercaya.

    Fasilitas produksi terpadu:

    Kalayan CNC lathe, sadaya operator parantos ngaluluskeun palatihan téknis propésional sareng beroperasi saluyu sareng standar perusahaan sareng standar ISO9001.

    Booth semprot mandiri pikeun mastikeun produksi nyumponan sarat perlindungan lingkungan.

    Suzhou Hanrui Electric Co., Ltd. parantos kéngingkeun reputasi anu hadé pikeun pencét hidrolikna anu stabil, pipa standar ASTM, harga kalapa sareng layanan purna jual anu hadé (khususna suku cadang suku cadang jangka panjang anu stabil). Ayeuna, palanggan ti Asia, Wétan Tengah, Amérika Kalér sareng Éropa parantos damel babarengan sareng kami, sareng alat uji / stamping hidrolik anu henteu standar parantos ngabantosan pangguna dina persaingan pasar.

     

    Spésifikasi:

     

    Ieu ilahar dianggo dina uji pipa sapertos pipa waja seamless, pipa stainless steel, pipa alloy titanium, pipa tambaga sareng pipa aluminium. Tenét pangbadagna perusahaan urang nyaéta ngahasilkeun pérs hidrolik pikeun nyayogikeun peralatan uji coba anu canggih sareng kualitas luhur pikeun ngeusian lolongkrang di pasar. Pencét hidrolik tiasa dibagi kana jinis otomatis sareng jinis manual. Jinis manual tiasa nyobian opat pipa dina hiji waktos, tapi peryogi padamelan manual. Positioning, sealing, clamping sareng mencét otomatis. Panjang pipa tiasa disaluyukeun ku 2-15m kanggo nyumponan kabutuhan konsumén pipa seamless anu béda.

     

    Jenis otomatis: ngan ukur hiji tabung anu tiasa diuji dina hiji waktos. Tabung sacara otomatis lebet kana rak, sacara otomatis ngolah bahan, sacara otomatis milah, posisi, ngahémat, nyégel, ngapit sareng mencét sadayana sacara otomatis; bagian tina rak handap sacara otomatis nyortir produk asli sareng cacat. Éta maénkeun peran penting dina produksi anu saleresna. Salah sahijina nyaéta ngahémat biaya, tapi pikeun ngahémat tenaga kerja sareng ningkatkeun tingkat régenerasi pipa. Pencét hidrolik anu dihasilkeun ku perusahaan urang seueur dianggo dina deteksi kualitas produk pabrik pipa, sareng mangrupikeun deteksi anu penting sareng penting sareng alat peledakan. Ayeuna parantos hasil dikembangkeun: jinis manual sareng jinis otomatis.SYJ-00A机架 SYJ-00B机架 SYJ-00C机架 SYJ-00D机架 SYJ-00E机架 SYJ上料架 SYJ主机架压力表 水压机工装头 水压机机架 水压机机头压力表 水压机主机架 水压机主机架A 水压机主机架B 水压机主架 水压智能型高压泵


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali